7 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

1. Komme meg inn i rutine igjen. Jeg vil stå opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Det føles så mye bedre når du ikke har sovet bort hele dagen. Derfor må jeg bli flinkere til å legge meg om kvelden, og ikke sitte oppe til langt på natt. Da er det mye lettere å komme seg opp om morgenen og få en god start på dagen. Kanskje jeg til og med rekker å gjøre noe av det jeg har tenkt. 

2. Reise til Trondheim og Bergen. Jeg har faktisk aldri vært i noen av byene før. Jeg har superlyst til å få til en helgetur med et par gode venner og oppleve byene. Jeg har et par venninner i Trondheim som det hadde vært koselig å se igjen og hvordan de har det. Forhåpentligvis kan jeg få til litt shopping også. Det slår aldri feil. 😍 

3. Få meg et nytt klesskap og orden i alle klærne jeg eier. For øyeblikket er det helt kaos, jeg har ikke plass til alle klærne mine i det klesskapet jeg har nå. Jeg har klær liggende i pappesker, og hele sofaen min er full av klær. Dette må jeg virkelig få gjort noe med. Jeg har allerede sett på et par skap på Ikea, men jeg tror det blir til at jeg setter sammen slik jeg vil ha det. Det er så digg å kunne velge akkurat hvordan man vil ha det.

4. Være flink til å trene. Jeg har akkurat startet på treningssenteret igjen, og det føles veldig deilig. Denne måneden håper jeg på å trene 3-4 ganger i uken. Jeg vil komme i form igjen og føle meg bra! Jeg skal dra med meg min treningspartner Thea, fordi da er det mye lettere å komme seg på trening. Det blir med en gang lettere og ikke minst morsommere når man er to om det. Følelsen etter trening er så digg, så det gjelder bare å komme seg igjennom økta. 

5. Ta vare på de rundt meg. Jeg vil bruke mye tid sammen med gode venner og virkelig ta vare på de. Det er noe jeg har merket veldig godt den siste tiden, fordi venner skal du ha hele livet. Derfor er det viktig å behandle de godt og ta vare på hverandre. En god jentekveld slår aldri feil, så de skal det bli fler av denne måneden. Familien skal jeg også bruke tid med. Jeg er veldig glad i familien min, og syntes det er veldig koselig når hele gjengen kan samles. Denne måneden fyller min lillesøster 16 år, så da må jeg gjøre noe fint for henne ♥

6. Selge unna alle klær jeg ikke bruker. Etter jeg hadde en pop-up shop for en tid tilbake siden, har jeg flere pappesker stående med klær som ikke ble solgt. Disse skal jeg kaste meg over og få lagt ut for en veldig billig pris. Jeg kan helt sikkert legge ut noe av det på bloggen også, om det er interessant? 

7. Finne ut hva jeg vil studere og hvor jeg vil flytte. Jeg har bestemt meg for at jeg skal flytte neste år, men jeg aner ikke hvor eller hva jeg skal drive med. Derfor skal jeg søke litt rundt på leiligheter og forskjellige studier som kan være interessante. Eller noe annet. Hvem vet hva jeg finner på. Det eneste jeg er sikker på, er at jeg skal flytte på meg. Jeg har også lyst til å se andre deler av verden, reise rundt og få masse nye inntrykk. Det vet jeg er en opplevelse for livet. En gang skal jeg gjøre det, men det er bare spørsmål om når. Jeg tenker først å fremst å få meg en leilighet i en annen by så lenge, så tar jeg det derfra. 

Håper dere likte innlegget. Jeg kan godt gjøre et slikt innlegg hver måned om dere ønsker det. Legg gjerne igjen en kommentar så vet jeg ☺️

HAR DU NOEN SPENNENDE PLANER FREMMOVER? 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg