odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Kjole til julen


1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

♥♥♥


1// 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Hva synes du?

-Oda
Jeg har blitt blondStor forandring og gå fra mørk brunt til nesten blondt. Jeg syntes det er veldig uvant og klarer ikke helt bestemme meg for om jeg likte mitt gamle hår bedre. Vi får gi det litt tid, slik at jeg kan vende meg til det. Haha, veldig rart å se meg i speilet. Kjenner liksom ikke igjen meg selv. Uvant!

Over til noe annet. Jeg har faktisk hatt vippetime i dag. Begynte å bli lenge siden sist nå, så klarte ikke holde meg unna. Denne gangen har jeg en blanding av volume og single vipper. Veldig fornøyd med de!

Hvordan syntes du håret det ble? ♥

-Oda
På ønskelistenBag her, topp her, morgenkåpe her, genser her, jeans her, bluse her


Genser her, kjole her, lys genser her, topp her, genser her, skjørt her

Hva syntes du? :-)

-Oda
En liten oppdatering

I denne travle tiden blir det lite tid til blogging og annen moro. Jeg har fult kjør med prøver, innleveringer, fremføring og en eksamen denne og neste uke. Håper det blir litt mer stille etter det. Er så mye å gjøre og føler jeg ikke strekker til. Jeg må nesten bare fokusere på skolen, også få bloggen komme i andre rekke når jeg har tid. Jeg syntes det er kjempe gøy å kunne blogge, så jeg prøver å få det til når jeg kan. Håper dere forstår♥ Er sikker på at det ikke bare er jeg som har mye å gjøre i disse dager. Mye man skal få gjort unna før jul, i hverfall for de som går på skolen. 

Anyway her er litt inspirasjon for you guys


    

 

 

Ha en fin uke♥

-Oda

 

 

 

 

Design laget av Julie Viktoria
hits