odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

VINN EN GREEN PEEL BEHANDLING

For en uke siden var jeg så heldig å få lov til å besøke beautysalongen til Cecilie Skinnerud. Hun har nylig åpnet et lite og lekkert studio, hvor hun tar i mot kunder for hudpleie. Hun tilbyr flere typer behandlinger, blant annet den verdenskjente Green peel behandlingen. Den gir en glød det ikke er mulig å sminke seg til. Green peel er utviklet av hudlege Dr.Christine Schrammek. Den er nøye utprøvd og medisinsk underbygget. Green peel er nummer EN i verden på naturlig hudfornyelse og ble i 2017 kåret til årets velværebehandling av både VG og Min mote ⭐️

SAMSUNG CSC

Det som er så spesielt med Green peel er urtene som blir brukt. Det blir laget en urteblanding som blir påført som en ansiktsmaske. Denne urteblandingen inneholder høykonsentrert næring med proteiner, karbohydrater, vitaminer, enzymer og salter. Urtene er sterkt beroligende, betennelsesdempende, pleiende og renser huden samtidig som den forsterker huden. En annen ting som er veldig bra med denne behandlingen er at alle kan ta den. Selv de med veldig sensitiv hud. Det er fordi urtene har samme ph som huden. 

SAMSUNG CSC

Cecilie startet med å rense huden min, før hun tok på enda en geleaktig rens som hun masserte inn i huden. Deretter blandet hun denne urteblandingen som da er selve behandlingen. Denne lot hun virke i noen minutter før hun masserte den ned i huden. Det er flere styrker ved denne behandlingen, og jeg hadde den mildeste som kalles "partypeel". Styrken på behandlingen kommer an på hvor hardt de masseres og selve urteblandingen.

Deretter fjernet hun urtebalndingen, og la en varm klut over huden før hun tok på en ny maske. Denne masken skulle trekke seg inn i huden, så jeg hadde den på i noen minutter. Det var veldig deilig etterpå, jeg fikk også på et par kremer før behandlingen var over. Huden ble veldig myk og glinset. Du kjenner også en litt rar følelse etterpå, fordi du merker at huden har trukket til seg disse urene. Det blir en slags "gnist" når du tar på huden, noe jeg syntes var veldig merkelig. Cecilie fortalte meg at det er et godt tegn på at behandlingen virker inn i huden.

De neste dagene fortsatte jeg å bruke kremene jeg fikk med meg, og det har gjort huden veldig frisk og fin. Jeg hadde litt tørr og irritert hud før behandlingen, men nå er den ikke det lenger. Jeg har fått en veldig myk hud og rødheten der det var irritert har forsvunnet. Det er faktisk kjempebra, fordi jeg har prøvd så mange forskjellige kremer før som ikke har fungert. Her har dere meg HELT uten sminke dagen etter behandlingen! 🙀🙈

Hele behandlingen i seg selv var en veldig deilig og avslappende opplevelse. Jeg kunne så absolutt ha tenkt meg dette igjen! 🌿✨🌸 MEN denne gangen er det dere som skal få sjansen til å prøve ut denne verdenskjente behandlingen, fordi vi har nemlig laget en konkurranse. Du kan nå vinne en Green peel behandling hos Cecilie Skinnerud til en verdi av 1 100 kr. Alt du trenger å gjøre er: 

1. LIK DETTE INNLEGGET

2. FØLG "CECILIESKINNERUD" OG "ODAFLOGUM" PÅ INSTAGRAM

3. LEGG IGJEN EN KOMMENTAR NÅR DU HAR GJORT DETTE

LYKKE TIL! 

 

Om du vil lese mer om behandlingen kan du gå inn HER ♥

 
Idealofsweden

(adlinks)

Jeg har vært så heldig å blitt tilsendt noen utrolig fine mobildeksler fra Idealofsweden som jeg vil vise dere. Jeg valgte meg de dere ser ovenfor. De har utrolig mange stilige deksler dere må sjekke ut. Jeg har også skaffet dere en rabattkode som gir dere 20% off. Koden deres er "Oda20". Koden er bare gyldig i frem til 31. Oktober, så her gjelder det å være rask.😍

Se alle dekslene deres her ♥
SOME INSPIRATION BEFOR A NEW WEEK
GET TO KNOW ME

1. Jeg er en veldig dårlig taper. Jeg hater å tape. Jeg bare liker ikke å være dårligere enn noen og spesielt ikke venner/familie. Det er så sykt fælt å tape mot de i noe. Jeg kommer ofte med unnskyldninger om jeg noen gang skulle tapte og vil helst ikke innrømme at jeg er noe dårligere enn noen av de. Kan ta et eksempel fra familiemiddagen i kveld. Lillesøster og jeg begynte å diskutere hvem som hadde best kondisjon. Jeg mente selvfølgelig at jeg var best, selv om jeg trener mye mindre enn hun. Hun protesterte og hele familien ble inkludert i vår krangel. Det ble sykt dårlig stemning. Derfor endte det med at i morgen tidlig klokken 12 skal lillesøster og jeg løpe intervaller, og se hvem som er best 😅 Jeg kommer til å vinne, fordi jeg nekter å gi meg før hun! 


Her er min kjære lillesøster på snart 16 år ♥ 
2. Neste punkt hører vel kanskje til det over. Selvfølgelig så har jeg også et veldig sterkt konkurranseinnstinkt. Dette sier jo seg selv, da jeg ikke kan fordra å tape. Om jeg virkelig har bestemt meg for noe, gir jeg sjelden opp. Jeg gir alt og enda litt til. 

3. Make up artist for hele vennegjengen. Ofte blir jeg spurt om å sminke eller ordne vennene mine før fest eller om vi skal ut på noe. Det er noe jeg syntes er veldig gøy og tar det egentlig som et komplement. Jeg elsker å fikse og ordne andre, det er utrolig gøy! Det ender jo da alltid opp med at jeg får dårlig tid til meg selv og blir selvfølgelig sist ferdig.

4. Veldig mange spør om å låne klærne mine, og jeg er dårlig på å si nei. Både gode venner og andre bekjente spør. Haha, dette er flaut. Uansett så er det jo gøy at så mange vil låne klær av meg, det må vel bety at de syntes jeg har litt fine klær i hvertfall. (Uten om å skryte på meg for mye her). 5. Jeg er veldig kresen når det kommer til gutter. Jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha han og da skal han være sånn. Akkurat nå er jeg ikke på utkikk etter en ny kjæreste, men om det skulle være en gang i fremtiden må han være den "perfekte".

6. Blant venner og familie er jeg en som ikke er redd for å drite meg ut. Jeg tar meg selv veldig lite høytidelig, og tuller veldig mye. Det er kjedelig om man aldri skulle kunne slippe seg litt løs og hele tiden måtte tenke på hva andre syntes. Det som er deilig er at jeg føler meg veldig trygg på familien min og vennene mine, derfor er jeg ikke redd hva de skulle tenke. Blant ukjente er jeg helt motsatt. Jeg er veldig opptatt av at folk skal like meg og tenker utrolig mye på hva andre skulle tenke om meg. Da føler jeg et press på at jeg hele tiden må "se bra ut", slik at folk i hvertfall liker det..

7. Jeg elsker å stalke folk, upsi. Jeg føler meg som en liten spion og vil si jeg er meget flink. Hahah! Så pass opp, jeg finner ut det meste. Neida, joda 😏

 

Håper dere likte innlegget!
NOE JEG HAR TENKT OVER

Dette er kanskje et overfladisk innlegg om sminke, men det har en dypere mening bak det..

Jeg har fått høre flere ganger at jeg bruker for mye sminke, men hvorfor skal noen bry seg om hvordan jeg ser ut? Jeg er glad i å kunne sminke meg og liker å pynte meg/se fin ut. Det er forskjellig hva vi mennesker syntes er fint og ikke. Jeg personlig syntes det er fint med sminke, men det betyr ikke at de som ikke bruker det ikke er fine. Sminke er noe som interesserer meg. Mange mener at "sminkedukker", ikke er de smarteste, flinkeste eller bry seg om saker som er viktige. Det syntes jeg er veldig feil. Ingen skal bli dømt etter hvordan de ser ut, fordi vi er alle ulike. Det at jeg for eksempel ikke skal få en jobb, fordi jeg har på meg "for mye sminke", syntes jeg er urimelig. Det sier INGENTING om hvordan man er på innsiden. Alle lager seg et førsteinntrykk, men jeg synes fortsatt vi skal gi alle en sjanse til å vise hvem de er. Om de avviser deg bare ved å se på deg, aner de ikke hvem du er. De har bare laget seg et bilde i hode og tror de vet hem du er. Det er urettferdig, men dessverre er det slik verden er. Mange blir avvist på grunn av førsteinntrykk og fordommer mennesker har. Dette handler ikke bare om sminke, men utseende generelt. Alle har sin mening og de er forskjellige. Det kommer aldri til å være slik at alle har samme mening eller bilde av hva som er fint og ikke. Vi er forskjellige og det må vi få lov til å være. Jeg kjenner jeg blir sint når jeg hører slike ting. Det er noe jeg virkelig syntes er urettferdig. Jeg vet at jeg er ikke en dum dukke, familien min og vennen mine vet hvem jeg er. Jeg er så mye mer enn det. Derfor har jeg så lyst til at dere skal forstå at man kan ha mange gode kvaliteter selv om man bruker mye sminke, eller om man skiller seg ut fra mengden på en annen måte. Jeg nekter ihvertfall å endre på hvordan jeg ser ut, for å endre førsteinntrykket. Fordi det skal ikke ha noe å si. Det sier virkelig ingenting om hvordan du er! Vi må slutte å tenke slik. 

Jeg sminker meg fordi jeg syntes det er gøy. Det blir som en hobby, noe jeg er opptatt av. Vi har forskjellige ting som interesserer oss, og vi skal ikke dømme etter det. Det er bra vi er forskjellige, ellers hadde verden vært utrolig kjedelig. Vi trenger mennesker som er annerledes, mennesker som skiller seg ut. Vi må lære å respektere hverandre, respektere at vi er forskjellige. Jeg er trygg nok på meg selv, så jeg kommer aldri til å endre meg for at noen skal "tro bedre om meg", da vil jeg heller vise dem at de har tatt helt feil av hvem jeg er og overraske. 

♥ Vær trygg på deg selv, og aldri la noen andre få endre på hvordan du er ♥

 

 
Update

God morgen fra en litt sliten jente. Jeg vet jeg ikke har oppdater noe bra de siste dagene, men jeg har gjort så mye så har ikke helt tatt meg tid. Fredag til lørdag befant meg meg i Oslo på Scandic Victoria hotell. Jeg hadde egentlig ingen stor plan, men bare tok det litt som det kom. Jeg var på kafé med Hanne, før hun ble med typen. Senere på kvelden dro jeg ut med noen venner, som var veldig koselig. Lørdagen var jeg ute å spiste og gikk litt i byen før jeg skulle ta toget hjem. Selvfølgelig klarer jeg å miste toget... og det er så typisk meg. Jeg er bare sykt vimsete. Det skjer alltid noe sånt når jeg skal klare meg på egenhånd. Det som skjedde var da at jeg hadde gått på feil spor for å vente på toget. Jeg stusset litt da det bare var jeg som satt der, men tenkte ikke noe mer på det. Når jeg tenker tilbake på det, var det ganske lett å tenke seg til, da det ikke var en eneste person til på samme spor som meg. Haha, jaja. Mens jeg satt å ventet, gikk toget mitt fra et helt annet spor. Så da måtte jeg vente i sånn 2 t før neste tog gikk. Ikke gøy, men må nesten bare le av meg selv. Var vel ingen overraskelse for de som kjenner meg at dette skjedde. 

Søndag var jeg på jobb i 9 timer, og da jeg kom hjem var jeg rett og slett veldig sliten. Jeg gikk i dusjen også la jeg meg til å sove og sov veldig lenge i dag 😍

Hadde bare noen bilder fra snapchat.. men lover å bli bedre på den fronten der. 

Hvordan har din helg vært? 
TILBAKE I OSLO

Her har dere noen bilder. Jeg skal oppdatere dere litt mer senere! ♥ Ha en super fredag kveld 😍
Dette er det sykeste!

(Adlinks)

For en liten stund siden kjøpte jeg meg Komorebi beauty vippeserum fra Nelly. Jeg hadde ikke sånn særlig troen på det, men ville likevel gi det et forsøk. Jeg var veldig spent og gledet meg til å teste det ut. Etter EN natt, altså EN natt med dette på, så jeg forskjell. Hvor sykt er ikke det. Nå har jeg brukt det i 5 dager tror jeg, og jeg ser allerede stor forskjell på vippene mine. Det som har skjedd er at vippene ha blitt lenger, synlig lenger. I tillegg så har de blitt tykkere, jeg ser at det på en måte vokser ut flere vipper om dere skjønner. Jeg gleder meg til å fortsette med dette, og se hvor lange de blir etter en måned med bruk av dette. Det står jo at man skal se resultater etter 4 uker, men når det fungerer bare etter EN dag er jo det sykt. Nei, dette må dere bare prøve! Jeg kan love dere at det fungerer 😍✨ Dere burde kjøpe det nå, fordi her får du kjøpt det til bare 199 kroner, og vanligvis koster det 499.- Det er så verdt det. Trykk her, så finner du det ♥

♥ ♥

Hvem har vel ikke lyst på vipper som disse søte her!
GOD MORGEN!

  A fresh start  

Nå har jeg akkurat stått opp, huset er helt tomt og jeg sitter å spiser litt frokost. Jeg har laget meg en kopp med rykende varm te og sitter å planlegger litt forskjellig med hjelp av almanakken min. Det er så utrolig deilig med slike morgener hvor man bare kan sitte i fred og ro i sine egne tanker. Det elsker jeg ✨

Som dere sikkert fikk med dere var jeg i Oslo i helgen med ei venninne, så tenkte jeg kunne legge ved noen bilder derfra. Here you go  

Ha en superfin tirsdag!

 
MINE HVERDAGS SMINKEPRODUKTER

Jeg tenkte å vise dere hva slags produkter jeg bruker når jeg skal sminke meg til hverdags. Disse er på en måte de jeg bruker fast, og om jeg skal ut på noe mer spesielt, bruker jeg noen ekstra produkter i tillegg. Jeg er glad i å sminke meg, og bruker kanskje mer enn andre, men det er bare sånn jeg liker det. Jeg har jo selvfølgelig dager hvor jeg også ikke bruker sminke, men dette er ihverfall det jeg bruker til hverdags. Dere ser produktene på bilde under, og jeg klarte selvfølgelig å glemme min primer fra Smashbox, men ja. 

♥ Først legger jeg et lag med min primer fra Smashbox slik at små porer skal bli mindre synlig og at sminken skal holde lenger. 

♥ Deretter tar jeg min Clinique foundation og concealer å påfører med en beautyblender. Denne foundationen er veldig dekkende, siden det både er foundation og concealer i samme. Det er derfor jeg liker denne veldig godt, siden den dekker akkurat så mye som jeg vil. I tillegg trenger man ikke bruke så mye produkt for å få et bra resultat. 

♥ Videre tar jeg Dermacol makeup cover, som er mitt nyeste innkjøp. Den har en helt syk dekkevne og er i tillegg vannfast, noe som gjør at denne vil sitte på hele dagen! Da jeg fant denne måtte jeg bare prøve den og se om den var like bra som andre skulle ha det til. Jeg merket at den var ganske tykk i konsistens, og man kan nesten ikke ta på noe, fordi du får så masse ut av så lite produkt. Denne bruker jeg bare litt under øynene for å dekke noen fregner og lysne opp litt. De få gangene jeg har en kvise å dekke til, er denne også super til det.

♥ Jeg går videre til mitt Bareminerals pudder, som jeg bruker til å sette sminken og får å få et mer matt resultat. Jeg liker ikke å være skinnende i hele ansiktet, fordi da føler jeg at det ser oljete ut. 

♥ Nå kommer vi til den morsomste delen, contouring. Jeg bruker Benefit sin Hoola bronzer til dette. Jeg legger den under kinnbeina, i panna ved hårfeste, på kanten av haken og på sidene av neseryggen. Dette må man være forsiktig med, slik at det ikke blir for intenst. (Noe jeg også må passe på🙊). 

♥ Jeg fyller inn brynene mine med en penn fra Vita. Den liker jeg veldig godt, fordi den har samme greia som Anastasia sin brow wix. Den er veldig tynn og lett å påføre, i tillegg slipper man å kvesse den.

♥ Så en lipliner som jeg ikke aner hvor er fra. Denne slipper man også å kvesse, så det liker jeg. Rosafargen utenpå viser helt feil farge, fordi selve pennen er en burgunder farge. Denne er superfin på.

♥ Til slutt bruker jeg min all night settingspray fra Urban decay. Denne setter sminken og sørger for at den holder seg fin i løpet av hele dagen. Dette er virkelig en favoritt og jeg har blitt avhenge av den 😍

Håper dere likte innlegget. Legg gjerne igjen en kommentar å fortell meg hva ditt favoritt sminkeprodukt er ♥

 
HEI FRA OSLO

I går tok Emma og jeg toget innover til Oslo for en aldri så liten weekend. Er det noe jeg elsker, så er det å kunne dra litt bort i helgene. Det slår aldri feil 😍

Vi tok en tidlig lunsj etter vi sjekket oss inn på hotellet, før vi tok en liten shoppingrunde i byen. Senere ble det litt mer mat og deretter dro vi ut på byen. Der ble vi stående i kø i en time, noe som sugde ganske så mye. Utestedet var helt greit, men vi hadde det gøy.

Nå skal vi ordne oss ferdig også skal vi komme oss ut. Vi tenke oss til Bogstadveien for å se etter et par butikker også tar vi nok oss en tur innom en koselig kafé 💕Snakkes!
7 TING JEG VIL GJØRE I OKTOBER

1. Komme meg inn i rutine igjen. Jeg vil stå opp tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Det føles så mye bedre når du ikke har sovet bort hele dagen. Derfor må jeg bli flinkere til å legge meg om kvelden, og ikke sitte oppe til langt på natt. Da er det mye lettere å komme seg opp om morgenen og få en god start på dagen. Kanskje jeg til og med rekker å gjøre noe av det jeg har tenkt. 

2. Reise til Trondheim og Bergen. Jeg har faktisk aldri vært i noen av byene før. Jeg har superlyst til å få til en helgetur med et par gode venner og oppleve byene. Jeg har et par venninner i Trondheim som det hadde vært koselig å se igjen og hvordan de har det. Forhåpentligvis kan jeg få til litt shopping også. Det slår aldri feil. 😍 

3. Få meg et nytt klesskap og orden i alle klærne jeg eier. For øyeblikket er det helt kaos, jeg har ikke plass til alle klærne mine i det klesskapet jeg har nå. Jeg har klær liggende i pappesker, og hele sofaen min er full av klær. Dette må jeg virkelig få gjort noe med. Jeg har allerede sett på et par skap på Ikea, men jeg tror det blir til at jeg setter sammen slik jeg vil ha det. Det er så digg å kunne velge akkurat hvordan man vil ha det.

4. Være flink til å trene. Jeg har akkurat startet på treningssenteret igjen, og det føles veldig deilig. Denne måneden håper jeg på å trene 3-4 ganger i uken. Jeg vil komme i form igjen og føle meg bra! Jeg skal dra med meg min treningspartner Thea, fordi da er det mye lettere å komme seg på trening. Det blir med en gang lettere og ikke minst morsommere når man er to om det. Følelsen etter trening er så digg, så det gjelder bare å komme seg igjennom økta. 

5. Ta vare på de rundt meg. Jeg vil bruke mye tid sammen med gode venner og virkelig ta vare på de. Det er noe jeg har merket veldig godt den siste tiden, fordi venner skal du ha hele livet. Derfor er det viktig å behandle de godt og ta vare på hverandre. En god jentekveld slår aldri feil, så de skal det bli fler av denne måneden. Familien skal jeg også bruke tid med. Jeg er veldig glad i familien min, og syntes det er veldig koselig når hele gjengen kan samles. Denne måneden fyller min lillesøster 16 år, så da må jeg gjøre noe fint for henne ♥

6. Selge unna alle klær jeg ikke bruker. Etter jeg hadde en pop-up shop for en tid tilbake siden, har jeg flere pappesker stående med klær som ikke ble solgt. Disse skal jeg kaste meg over og få lagt ut for en veldig billig pris. Jeg kan helt sikkert legge ut noe av det på bloggen også, om det er interessant? 

7. Finne ut hva jeg vil studere og hvor jeg vil flytte. Jeg har bestemt meg for at jeg skal flytte neste år, men jeg aner ikke hvor eller hva jeg skal drive med. Derfor skal jeg søke litt rundt på leiligheter og forskjellige studier som kan være interessante. Eller noe annet. Hvem vet hva jeg finner på. Det eneste jeg er sikker på, er at jeg skal flytte på meg. Jeg har også lyst til å se andre deler av verden, reise rundt og få masse nye inntrykk. Det vet jeg er en opplevelse for livet. En gang skal jeg gjøre det, men det er bare spørsmål om når. Jeg tenker først å fremst å få meg en leilighet i en annen by så lenge, så tar jeg det derfra. 

Håper dere likte innlegget. Jeg kan godt gjøre et slikt innlegg hver måned om dere ønsker det. Legg gjerne igjen en kommentar så vet jeg ☺️

HAR DU NOEN SPENNENDE PLANER FREMMOVER? 

 

 
En ny start

God morgen til dere alle! Jeg har akkurat stått opp og klar for å innta frokost, men før det ville jeg oppdatere dere litt. Jeg har lenge tenkt at jeg virkelig har lyst til å kunne blogge hver dag og la dere få et lite innblikk i livet mitt. Selv om jeg har lyst, er det ikke alltid like lett. For det første har jeg veldig mange i familien og venner som ikke syntes noe særlig om det. Det andre er at man må investere i veldig mye tid på bloggen, noe som er ganske så krevende. Jeg vil jo gjøre det best mulig og bli flink på det her. Derfor har jeg nå bestemt meg for å prøve meg på denne bloggingen ordentlig. Jeg må slutte å tenke på hva alle andre mener og tenker, og heller gjøre det som føles rett for meg. 

Håper dere har lyst til å føle med meg videre. Dette blir spennende og ikke minst litt skummelt 🙊 Nå skal jeg lage meg noe mat, så tenkte jeg å komme meg en tur på trening. Deretter videre til jobb. Ha en fin dag dere! 

Legg gjerne igjen en kommentar om hva slags type innlegg dere vil se♥

Design laget av Julie Viktoria
hits