odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

En fin start på uken

I går fylte min super snille venninne 18 år! ♥ Jeg måtte derfor finne på noe koselig for henne og bestemte meg for å komme på et lite overraskelses besøk. Jeg hadde bakt kake, kjøpt inn litt digg og kom og besøket henne på døra. Vi hadde det kjempe koselig og Thea ble nok fornøyd med dagen, håper jeg da!


I dag startet jeg dagen hjemme med en god frokost! Elsker å kunne ta en kopp te om morgenen og bare ta det med ro. Etter frokost har dagen gått unna til å gjøre litt skole arbeid, og ellers har jeg hjulpet ei venninne med å redigere en video. Jeg syntes det er veldig gøy å lage videoer på imovie, men syntes det tar så sykt langt tid. Ofte blir jeg lei før jeg er ferdig med videoen, haha.

Jeg har foresten tatt av vippene mine, de trenger en pause før jeg eventuelt setter på nye igjen. Føler meg så naken uten, men jaja.. Kjenner jeg meg rett er det vel ikke lenge før de er på igjen. Hva syntes dere om å sette på øyevipper? 

-Oda
 

 
Uken som har gått

♥ Ukens opptur må absolutt være helgen. Jeg elsker helg og bare kunne gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har kost meg masse og fått ladet opp til en ny uke. 

♥ Ukens nedtur: Det må være at jeg klarte å knuse skole pc`n min med alle notatene min på, slik at jeg må vente en uke før jeg får den tilbake.. :( Rip. ♥ Ukens craving: Åh, det må være smash. Jeg elsker det! Er så digg når helgen kommer å det endelig er lov å ta frem en pose. 

♥ Ukens flause: Da vi hadde rosa dag på skolen, for å støtte brystkreft og jeg kom på skolen i rosa morgenkåpe. Jeg kommer inn i kantina og ser alle ha på vanlig klær, og jeg begynner å tenke "hva er det jeg driver med, er det ikke i dag det er?". Ikke alle som hadde tatt det like seriøst da, for å si det sånn. Haha. Men gøy likevel. Kan ikke alltid ta seg selv så høytidelig ;-)


Klar for skolen iført rosa morgenkåpe og sko <3

♥ Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på det at jeg stresser så mye over alt. Jeg tenker mye negative tanker, som jeg ha funnet ut at jeg må snu til det positive. Jeg må stole på meg selv og at ting vil gå bra. Jeg vil klare meg, og det vil gå bra med meg også til slutt. Hva syntes dere om slike innlegg? Fint med litt tilbakemeldinger, og kom gjerne med ønsker til hva du vil se mer av her :-) 

Håper dere har hatt en fin uke! Klem

-Oda
Masse fint på salg hos nelly

(annonselinker)


 

1 her, 2 her, 3 her, 4 her

5 her, 6 her, 7 her, 8 her 9 her, 10 her, 11 her, 12 her13 her, 14 her, 15 her, 16 her

Verdt å ta turen innom, sykt billig og ikke minst fint ♥♥ Eller hva syntes du?

-Oda

 

 
Torsdag


Dagen i dag startet med at min kjære skole-pc knuste og sluttet derfor å vike. Sykt typisk meg å ha så uflaks. Jeg fikk ihverfall levert den inn slik at den blir fikset innen neste uke. Er så kjedelig når noe man er så avhenge av hver dag blir ødelagt. Har så mye notaer osv, som jeg gjerne skulle ha tak i. Uansett klarer jeg meg, har jo macen min <3 

Etter skolen bar det rett videre til jobb, hvor jeg tilbrakte resten av dagen/kvelden. Deilig å være ferdig og komme hjem igjen da. Jeg er på vei til å legge meg nå, men tenkte jeg nesten måtte oppdatere litt her. I morgen er det rosa tema på skolen, hvor alle skal ha på noe rosa for å støtte brystkreft ♥ Kommer tilbake til det i morgen, så får dere se hva jeg har på.

 

Natta -Oda


 
God natt

 
 
Akkurat i dette øyeblikk ligger jeg godt plassert under dyna. Jeg tenker at jeg kanskje burde prøve å få litt søvn, slik at jeg har en mulighet til å komme meg på skolen i morgen. Det er alltid vanskelig å komme seg opp av sengen, når du vet må gå til noe du ikke har særlig lyst til. Det er rart med det, hvor trygg man føler seg under den dynen da. Uansett blir det vel ikke noe bedre av å ligge her, så da må man en gang sette foten ned, og bestemme seg for å komme seg opp.. Akkurat som andre ting her i livet. Om du bare gir opp, vil du aldri komme noe vei.  

Bare en liten tanke før jeg sovner. God natt dere♥ vi snakkes

-Oda
Tise

Tenkte jeg ville tipse dere om en ny app jeg akkurat har fått øynene opp for. Den heter Tise og er en app hvor du kan kjøpe og selge klær, sko eller hva annet det måtte være. Den er kjempe enkel å bruke. Du legger bare til et bilde av plagget og fyller ut størrelse, kategori og pris ❤ Du kan også følge venner og andre som selger, for og lettere se hva de legger ut.

Dette er en app jeg syntes virker veldig bra, som jeg vet kommer til å bli brukt mye fremover fra min side. Denne passer perfekt for meg som har så mye klær jeg skal selge. Gleder meg til å få tatt den ordentlig i bruk!

Prøv den ut da vel! Om dere er nysgjerrig på hva jeg selger, kan dere ta dere en tur innom min bruker: Odaflogum ❤

Har du prøvd denne før, isåfall hva syntes du?

 

-Oda
Tilbake etter ferie - hva jeg har gjort

Siden sist har jeg kost meg med høstferie. Vært med familie, venner og kjæreste. Jeg har brukt mye tid på familie og kost meg masse i deres selskap. Jeg har fått trent og gått flere fine tur. Jeg var blant annet med familien opp på hytta på fjellet, som var utrolig koselig! Der ble det mye god mat med hyggelig stemning. Senere tok jeg med min lillesøster til hovedstaden hvor vi tilbrakte en hel dag. Vi fikk både tid til shopping og ett par kafè-besøk♥ Må bare anbefale karamell og ostekaken på Espresso house, den er himmelsk. 

Det ble selvfølgelig litt nytt etter osloturen, som jeg har tenkt å vise dere i et innlegg senere. Snakkes♥

Hva har du gjort den siste tiden?

-Oda

 
NA-KD 40-60% off

(Annonselenker)


 

Kjole 1 her, kjole 2 her, kjole 3 her,


Kjole 4 her, kjole 5 her, kjole 6 herGenser 1 her, genser 2 her, genser 3 herJakke 1 her, jakke 2 her, jakke 3 her


Skjørt 1 her, skjørt 2 her, skjørt 3 her


Skjørt 4 her, skjørt 5 her, skjørt 6 her

Noe som falt i smak? 

-Oda
God lørdag

Gårsdagen inneholdt en super treningsøkt etterfulgt av masse pizza og ikke minst smash♥I dag våknet jeg opp til ferdig frokost, det var veldig koselig! Dagen i dag har ikke vært en av de mest innholdsrike, men jeg regner med jeg finner på litt mer i kveld. Det er jo tross alt lørdag dere♥ Før det har jeg tenkt meg ned til byen en tur og fikse noen små ting. Jeg trenger blant annet en ny foundation, har dere noen å anbefale? Jeg syntes det alltid er vanskelig å finne en som dekker sånn passe godt og holder lenge. Haha, et evig slit. 

-Oda

Design laget av Julie Viktoria
hits