odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

<3

Calvin Klein Underwear DUAL TONE TriangelBH black/shadow grey / Winter Armbånd, Gull / Zign Belte black / Evaw Wave PAMUYA Vest hvit / Polo Valeria / Polo Valeria / Tibi Bluser black / Skjørt Shya-B-W / Zign Høye støvler black
Tykk på teksten over for å finne klærne♥
Hva syntes du? 
-OdaTusen lesere

Hei! Jeg vil bare si tusen takk for mange fine tilbakemeldinger på sist innlegg jeg skrev. Det var utrolig koselig! ♥ Det var langt over tusen stykker som hadde fått med seg innlegget mitt. Wow, rart å tenke på at så mange har lest. 

Over til noe helt annet. I dag skal jeg faktisk komme meg en tur på trening. Det begynner å bli en lang stund siden jeg har trent, så nå må jeg prøve å komme meg tilbake igjen. Trening er jo sunt for både kropp og sjel. Senere i dag skal jeg reise bort en tur. Jeg har endelig fått høstferie, så den skal utnyttes. Denne høstferien må bli bra!Vi snakkes senere♥ Har du høstferie nå?

-Oda
På hjerte - et personlig innlegg


Jeg er sliten. Sliten og lei alt. Skolen er det som ødelegger mest. Jeg føler meg innesperret, kontrollert og tvunget til noe jeg ikke vil. Jeg føler noen andre har tatt over styringen av livet mitt. Jeg hater det. Det har ødelagt så mye. Det har ødelagt meg. 

Gjennom min oppvekst har jeg alltid vært en blid og aktiv jente. Sett positivt på og gledet meg over livet. Jeg har hatt drømmer og mål med min fremtid. Det har derfor vært viktig for meg å jobbe hardt for å oppnå det jeg vil. Jeg har vært flink på skolen og fått gode resultater etter mye innsats som har blitt langt ned. Jeg har hatt mange gode venner og aldri gruet meg til å gå på skolen. Nå har jeg gått over 12 år på skolen og jeg har igjen litt under et år før jeg er fri. Ja, jeg vil kalle det det. De siste årene, spesielt på videregående skole har vært noen tunge og vonde år. Kanskje verst det siste året. Jeg har fått kjenne på hvordan det er å ikke ha noe å støtte seg på. Hvordan det er å ikke være bra nok. Ikke flink nok og ikke pen nok. Jeg har kjent på følelsen av å gi opp og tenke at dette ikke går lenger. Mye press og forventninger overalt, som jeg ikke klarer å legge bort. Det er der hele tiden. Det gjør meg forferdelig sliten. Den siste tiden har jeg gått på en skikkelig smell. Fra og være en glad og sosial jente, har jeg blitt en person som har gitt opp alt. Nesten gitt opp livet, men bare nesten. Jeg ser ingen mening med å leve et slikt liv. Hvorfor skal man bruke så mye tid av livet på noe man ikke vil? Jeg har vært mye frustrert over dette. Det har gjort meg totalt knust og lei meg. Det er vanskelig å leve i det samfunnet vi lever i dag. Det er som om samfunnet har en oppskrift på hvordan du skal leve i dag. Det er bestemt hva som er rett og galt, det er bestemt hvordan det er greit å kle seg, det er bestemt hva som er de rette utdanningene å ta, det er bestemt hvilke personer som er de smarte og ikke. Jeg er så drit lei av dette. Hvordan kan det være lett å leve i et slik samfunn med så mye forventninger til deg som person. Du tør jo ikke gjøre noe annet. Da skuffer du familien din, vennene dine og alle som lever i dette samfunnet. Nei, det må du da ikke finne på! 

Jeg har ikke lyst til å være en kjedelig A4 person. Hva slags liv er det, hva slags liv er det å være lik alle andre? Jeg vil leve mitt liv, bestemme selv hva det skal inneholde. Hva som gjør meg lykkelig og hva som betyr noe for meg. Jeg vil følge drømmene mine, uten at noen andre skal komme å fortelle meg at det er feil måte å leve på. Det kan ingen andre bestemme, men likevel er det ofte sånn. Mange tør ikke følge drømmen sin eller hjertet sitt, fordi noen andre forteller at det er feil. Hvorfor det? Ingen er like og alle har forskjellige drømmer her i livet. Noen store og andre små. Likevel skal alle få lov til å følge sin drøm. En av mine drømmer er å kunne leve av å blogge, men det er ikke så veldig populært blant andre. Veldig mange syntes det er teit og ser ikke på det som noe ordentlig jobb eller greie. "Det er ikke bra nok". Mange ser på bloggere som mindre viktige, dumme og overfladiske. De tar alle under en kam og setter "blogger" som en fellesbetegnelsen for dumme, overfladiske mennesker. Dette er noe jeg blir veldig provosert av. Veldig mange bloggere jobber bein hardt for å oppnå det de vil med blogg. De er strukturerte og arbeidsomme, de har mye kunnskap om ulike ting for å oppnå det de vil. Det finnes mange forskjellige bloggere der ute og ingen er like. Noen kan være supersmarte, andre ikke. Men slik er det også ute i arbeidslivet. Ikke alle kan eller vet like mye. Noen gjør jobben sin bedre enn andre. Slik er det også med bloggere. Jeg syntes derfor det blir feil å kalle alle bloggere for dumme og overfladiske. Uansett om bloggen viser overfladiske ting, sitter det en ekte person bak. En person som er like viktig som deg, en person som har mer kunnskap og meninger enn det som blir lagt ut på en blogg. En blogg er bare en fremstilling av noe, du kan bestemme selv hvordan du vil vise deg. 

Poenget mitt her er at det finnes mer bak en blogg, det sitter et ekte menneske der også. Et menneske som kan ha det like fælt som deg, et menneske som ikke alltid ser så bra ut eller har de perfekte vennene. Det må vi alle huske på. Jeg syntes det blir feil å kritisere bloggere og kalle de dumme. De kan være minst like flinke som deg, om ikke flinkere. Du kan jo se på hva du har oppnådd i livet og hva noen av bloggerne har oppnådd. Det er da feil å kalle de dumme. Om de hadde vært det, hadde de ikke kommet så langt i livet. 

Dette ble mye på en gang.  Jeg måtte bare få dette ut, fordi jeg er så lei av at noen hele tiden skal stoppe meg fra å gjøre det jeg vil. Stoppe meg fordi det ikke er bra nok om jeg for eksempel blogger. Da blir jeg sett på som dum. Jeg blir ikke en annen person selv om jeg starter en blogg. Det er fortsatt jeg som sitter her. Nå en 18 år gammel jente som sliter med livet, fordi hun hele tiden må gjøre det andre vil og forventer hun skal gjøre.. og sånn ser hun ut selv om hun egentlig har det jævlig og bare vil gråte. 

-Oda
 
Nelly love

(Annonselinker)

Jakke her, genser her, slengbukse her,  bag her, skinnbukse her

Støvletter her, genser her, skinnskjørt her ♥

Kjole her, genser her, strikkekjole her, skjorte her ♥


Genser her, svart body her, lys body her, svar choker her, lys choker her ♥

 Åh, nelly har så mye fint! Jeg kunne handlet der hver dag. 

Hva syntes du? Noe du likte?

-Oda
Onsdag

Heisann, tenkte jeg skulle stikke innom en tur før jeg tar kvelden. Dagen i dag har egentlig ikke vært så spennende. Skole tar mye tid, så jeg føler det blir lite igjen til andre ting. Ser frem til å bli ferdig og starte et nytt liv hvor jeg kan gjøre mer det som interesserer meg. Flere som kjenner seg igjen i det? 

Mat♥ haha. Om noen ikke har prøvd knekkebrød med avokado, salt og pepper MÅ dere prøve det. Nam, jeg elsker det. 

Vi snakkes. -Oda 
Lenge siden siste

Hei igjen dere! ♥ Bloggingen har ikke gått helt etter planen den siste tiden, fordi det har skjedd mye forskjellig i livet mitt. Jeg har ikke lyst til å dele alt med dere her, men kan si at det har vært en slitsom periode. Jeg har hele tiden hat lyst til å blogge, men det har bare blitt nedprioritert. Jeg håper jeg kan komme litt mer tilbake nå, kjedelig å måtte gi seg helt. Jeg har en del å gjøre fremover, med skole og jobb, men jeg vil prøve å komme med en oppdatering eller to i løpet av dagen.

Håper dere vil følge med videre! 

-Oda

Design laget av Julie Viktoria
hits