odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Breaky med jentene

I dag våknet jeg av at det banket på døren. Jeg hadde nesten helt glemt at jeg hadde bedt jentene til meg. Vi laget en koselig frokost sammen og hadde en veldig hyggelig start på dagen. Jeg har lengtet lenge etter å kunne gjøre noe sånt, så det var koselig. Senere bar det videre for oss alle, jeg på jobb. Nå som jeg har friår prøver jeg å få mye ut av dagene og jobbe når jeg kan. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, og derfor lurt med litt penger. 

Håper dere har hatt en fin dag ♥ Godnatt
NIGHT
Min sommerferie

Hei allesammen! Jeg håper dere har en fortsatt fin sommerferie. Jeg har vært mye bortreist, og har fortsatt igjen enda en uke i varme strøm å se frem til. Jeg har hatt en super ferie, hvor jeg har tilbrakt masse tid med venner, kjæreste og familie. Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra Kroatia, hvor jeg har vært en uke sammen med familien. Vi bodde i en leilighet rett ved havet, noe som var nydelig. Dagene gikk for det meste til sol, bading og restaurantbesøk. Temperaturen var utrolig høy der nede, de siste dagene viste gradestokken over 40 grader. 

Rett før familieturen til Kroatia, var jeg på kos med kjæresten. Vi hadde to utrolig fine uke, med unntak av jordskjelv.. Dette tenkte jeg å fortelle dere om i et annet innlegg.

Siste tur går til Mallorca sammen med tre andre venninner. Det ser jeg frem til og håper vi får en fin uke! I mellomtiden skal jeg jobbe en del, da det trengs penger i lommeboken😄 Det går fort unna nå som det er ferie, og da er det godt med litt jobbing mellom slagene. 

Jeg tenkte det var greit å oppdatere dere litt nå som det er veldig lenge siden jeg har blogget. Jeg håper på å kunne fortsette å blogge mer jevnt, men jeg kan ikke love noe før ferien er over. Nyt feriedagene folkens, så blogges vi ♥

 

Design laget av Julie Viktoria
hits