odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Back to school

På Mandag er det klart for første skoledag. Ny start og med masse nye muligheter. Håper dere alle griper sjansen og gjør deres beste. Forhåpentlig vis har dere samlet opp masse ny motivasjon til å starte ett nytt skoleår. Vil ønske dere alle lykke til! ♥ ♥

Klem -Oda
 
FINDINGS 2016 - gjør deg festival klar!

Hei alle fine♥

Mange har sikkert allerede vært på festival i år. Men til helgen er det klart for den beste av de alle - nemlig findings 2016. Jeg og venninen min har helgepass og skal være der hele helgen. Jeg har store forventninger i år, og håper de står til det. Findings i år har utrolig bra og kjente artister som blant annet kygo, david guetta, alan walker og broiler. Nå er jeg igang med å pakke kofferten og tenkte å tipse dere med noen "bli klar til festival" stuff. :D 

Trykk her for å se hvor alt er ifra. 

Viktig ting å ha med seg på festival området: 

  • kamera 
  • solbriller
  • paraply
  • penger
  • antibac 
  • sminke 
  • tørrshampo 
  • mobil 
  • tyggis 

Håper jeg ser flere av dere! Vi snakkes i oslo <3 

-oda (med STOR hjelp fra bff) 


 
Bursdagsfeiring

(annonselinker)
 
  

Topp shein / lignende skjørt her / sko her 

Vellykket bursdagsfeiring! Tro lillebror har hatt en kjempefin dag med masse familie. Han ble også ganske fornøyd da han fikk sitt eget hamster. Kjempesøtt  ♥ 

For øyeblikket ligger jeg i sengen min og kjenner at jeg er alt for mett etter alle kakene som ble inntatt på bursdagen. Haha, ah. Nå tenker jeg å se en film før jeg tar kvelden. Håper dere også har hatt en fin dag!

Snakkes

-Oda
 
Home inspirasjonHva syntes du? 

I dag har lillebroren min bursdag og blir hele 9 år gammel! Vi skal feire han i kveld, så da regner jeg med jeg vil oppdatere senere med litt bilder. I mellomtiden skal jeg kanskje ut med båten en liten tur. Det er jo så fin vær ute, så det må virkelig utnyttes de siste dagene i ferien! Ha en fin dag ♥

-Oda

 
Topp 122 i Norge

I dag våknet jeg til en fin overraskelse. Jeg sjekket bloggtopplisten og plutselig får jeg se meg selv! Det var veldig gøy! Åh♥ Selv om det ikke er topp, så er jeg veldig fornøyd. :-D (!!!)Nå har jeg akkurat spist frokost med mine kjære søsken. Vi bakte horn, det var deilig♥ 

Senere i dag har jeg planlagt å ta noen nye bilder til bloggen og kanskje få laget meg en litt finere header. Hvis noen er flinke til å lage, kan dere gjerne legge igjen en kommentar. Hehe. Klem

-Oda

 
Love love loveOmg denne bodyen her er bare love ♥ ♥ 
Enkel svart veske jeg har tenkt til å bruke litt til skoleveske. Hvit skulder bluse. Haha, denne blusen ser kanskje ikke så fin ut på kamera, men jeg skal love dere at den er kjempfin på! Må vise dere senere♥

Alt er fra Shein, du finner siden her♥  Jeg er kjempeglad i den nettbutikken der, det er så utrolig mye forskjellig. Masse fint til en rimelig pris. Hva syntes du om shein? Noen andre nettsider du har å anbefale? 

PS: husk å fortsette og stille spørsmål  ♥

-Oda
Spør meg

God mandag dere♥ Jeg tenkte jeg skulle ha en liten spørsmålsrunde her på bloggen, for at dere kan bli litt bedre kjent med meg. Det er bare å spørre om det du måtte lure på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.  

Topp HM/ Jakke Amisu/ Bukse Gina/ Sko Nike

Ellers i dag skal jeg en tur på trening med bestevennen min. Jeg har ikke sett hun på en god stund, så det blir koselig! 

Vi snakkes senere i dag♥ Husk å stille meg masse spørsmål ;-)

-Oda
Dagen i dag

Dagen i dag har jeg tilbrakt sammen med venner og familie. Vi har vært ute i båt på Mjøsa, kost oss masse og kjørt vannscooter. Det var veldig gøy! Senere dro Thea og jeg for å kjøpe pizza. Mmm..♥ Nå sitter vi i stua her og ser håndballkamp. Heia Norge!

Vi snakkes, klem

-Oda 
Nelly

(annonselinker) 

Denim bukse // Denim skjørt // Day bag // Deilig genser  

Veske by Marlene Birger // Nike Air Max // Body // Strikkegenser 

Hva syntes du?

-Oda
Fall wantTrykk her, så finner du hvor alt er fra♥

-Oda
Pakke fra makeupmekka1. Mineral finishing baked blush & highlight 

2. Matte baked powder transparent 

3. Blending sponge 

4. Mattifying pore perfecting face primer 

5. BB cream - Medium

6. Moisturizing lip balm chubby stick

Her ser du noen av fargene på produktene

Alt dette kjøpte jeg da det var happy hour på makeupmekka. Hvert produkt kostet 30 kr, noe som er sykt billig! Følg dem på Instagram (makeupmekka) for å få med deg neste gang det er happy hour. Gleder meg til å prøve ut produktene!

Noen produkter du har testet?

-Oda

 
Mine mest brukte apper

Tenkte jeg skulle vise dere hvilke apper jeg bruker mest av og liker veldig godt. Dette er apper jeg kan si jeg nesten bruker daglig. Det varierer litt, men ihvertfall Snapchat og Instagram er jeg seriøst på hele tiden. Upsi. Noen ganger er jeg helt ekstrem og sitter å oppdaterer etter nye bilder på Insta hvert minutt. Haha. Flere som kjenner seg igjen eller? 

Snapchat: Hvor jeg sender bilder og videoer av alt som skjer og ikke skjer i løpet av dagen.

Instagram: Elsker å følge med på bildene til både kjente og ukjente. Jeg henter ofte mye inspirasjon her♥ Min absolutte favoritt! 

Weheartit: Åh, her er det så mye flotte og inspirerende bilder! Jeg har hatt weheartitkonto veldig lenge, så du kan jo ta en tur innom å se på alle bildene jeg har likt. Her heter jeg odaflogum♥ Alt fra dype tekster til bilder som ikke gir noe mening, men er flotte å se på.  

Vsco: En slags side hvor du kan legge ut bilder, følge andre mennesker og følge med på hva de legger ut. Her heter jeg også odaflogum om noen vil sjekke ut min side.  

Picmonkey: Dette er et redigeringsprogram som lenge bare har vært tilgjengelig på pc, men nå har de også fått en egen app. Her kan du redigere lysstyrke, kontrast, legge på filter, tekst osv.. Dette er virkelig en app jeg liker godt. 

Imessage: Her sender jeg de fleste meldinger, mye gruppesamtaler. Haha

Vipps: Hvor jeg enkelt kan sende penger til andre. Bruker denne ofte mellom mine venner og meg. Kjempe smart! 

Spotify: Her hører jeg alltid på musikk, sjekker ut andre sine spillelister osv. 

Hvilke apper er dine favoritter?

Noen du har å anbefale?

-Oda
En av de dagene

I dag er det en av de dagene jeg bare vil ligge inne, sove og ikke gjøre noe. Jeg kjenner jeg er sliten. Det er snart skole igjen og et helt annet fokus. Jeg gleder meg ikke akkurat til å begynne på igjen. Det er noen jeg går å kjenner på, som gjør at jeg ikke helt klarer å slappe av. Det gjør meg sliten.

Over til noe annet, jeg har tatt meg sammen, fått på meg treningsklær og klar for å reise på trening. Jeg har ikke trent på flere måneder, så nå er det på tide å komme seg opp av sengen. Håper det hjelper å få trent litt igjen. Hjelp, wish me good luck!

-Oda
Outfit

Genseren er den jeg bestilte fra Nelly, den finner du her. Buksen er fra Bikbok. ❤Hva syntes du?

-Oda
5 ting du kan bruke kokosolje til

♥Hei dere! For en god stund siden kjøpte jeg meg en boks med kokosolje, da jeg hadde hørt at denne skulle gi kjempebra fuktighet til huden din. Jeg hadde ikke hørt så mye mer om den annet en det, men senere fant jeg ut at kokosolje kan brukes til ALT. Det er massevis av tips ute på nette om hva du kan bruke den til. Jeg skal nevne noen tips jeg syntes har funket for meg, og som jeg tenker er veldig smarte. 

1. Sminkefjerner. Kokosolje er helt fantastisk å bruke til sminkefjerner. Den fjerner sminken så lett og etterlater huden din myk og god. Det er absolutt vært et forsøk! 

2. Body skrubb. Bland litt kokosolje sammen med litt grovt salt eller sukker og visp så har du en body skrubb. Den gir næring til huden din og er helt trygg å bruke over hele kroppen. Huden blir veldig glatt og deilig etterpå.  

3. Hårbalsam. Ta litt kokosolje på slitte hårtupper og la det sittet i en natt, før du skyller ut dagen etter. Dette skal gi masse fuktighet til håret, som vil etterlate det mye mer sunt og glansfullt. Du kan også massere inn kokosoljen i hele håret og la det være i håret en natt. Dette skal gjøre at håret ditt vokser fortere!

4. Myke lepper. Ta litt kokosolje på leppene før du legger deg og du vil våkne opp med kjempe myke lepper. 

5. Highlighter. Ta litt kokosolje på hendene og plasser litt av den på kinnbena, dette vil gi deg en ekstra glød og være med på å fremheve de. Helt perfekt!

 

Håper du likte tipsene♥  Noen som du kommer til å prøve ut i fremtiden?

-Oda
Gårsdagen innkjøp og dagen i dagGårsdagens innkjøp ser dere over her. Jeg var en liten tur innom CC, fordi jeg måtte ha noen nye sminkeprodukter. Jeg fant meg også noe klær, blant annet en nude body fra HM, t-skjorte også fra HM og en enkel grå genser fra Gina. Gleder meg til å teste ut den de nye sminkeproduktene mine ordentlig også! Fordi jeg ikke klarte å bestemme meg for om jeg skulle kjøpe krem eller pudder contour, så kjøpte jeg begge. Hahah. Hvis du har testet ut noen av de, hvem liker du best?


Dagen i dag har jeg brukt på å vaske og rydde rommet mitt, noe som trengtes. Nå skal jeg bruke resten av kvelden til å planlegge dagene fremover, slik at bloggen er noe som blir prioritert. Kommenter gjerne forslag til innlegg dere vil se her på bloggen videre. ♥♥ Ha en fin kveld!

-Oda
 
Mitt polaroid kamera

Jeg elsker å kunne ta bilder og "lagre" koselige minner. Jeg har aldri vært noe flink på å fremkalle bilder og styre med det, så det er ofte mange koselige bilder som bare blir liggende i en stor mengde filer på pcen. Det er jo veldig kjedelig, fordi det får man som oftes lite ut av. Derfor valgte jeg å investere i et polaroidkamera. De er superenkelt og smarte. Bilde kommer ut med en gang du har knipset av, med en søt liten hvit rammer rundt. Her kan du også skrive det du vil under bilde. Kjempekoselig å kunne henge disse overalt❤

Kameraet koster i underkant av tusenlappen, noe jeg ikke syntes er så ille. Det finnes i flere farger, og du kan blant annet finne det Her

Hva syntes du?

Har du er slikt kamera?

-Oda
Work

Heisann dere! Tenkte jeg bare skulle stikke innom dere en liten tur og oppdatere litt.

Dagen i dag har jeg tilbrakt sammen med ei god venninne. Vi spiste en deilig lunsj sammen, før vi begge måtte dra på jobb. :(

Veldig koselig❤

Hva er dine planer for kvelden?

-Oda
Something new 

Body her //bikini her //bukse her ♥

Heisann! I dag er det en trist regnværsdag, noen som gjør at det er ekstra lett å bli fristet til litt nettshopping. Dette er noe av det jeg klikket hjem i dag, bare noen helt enkle plagg. Hva syntes du? Har også handlet litt på Shein, som jeg gleder meg til å få. Det får dere vent med å se til det har kommet hjem til meg. Håper det blir bra! 


 

-Oda

 
En blogganbefaling

For en liten stund siden kom jeg over en blogg som jeg ikke hadde sett før. Jeg syntes hun hadde en kjempe fin og inspirerende blogg, som falt godt i smak hos meg. Jeg bladde igjennom masse gamle innlegg, og jeg har nå blitt en fast leser. Jeg elsker den søte/kule stilen hennes, de store fine bildene og de fine innleggene hennes. Hun skriver sin hverdag, mote, skjønnet, tips og triks. Jeg vil absolutt anbefale å lese bloggen hennes. Dere kan finne bloggen hennes her ♥ Ta en titt da vel! Håper du liker det! Jeg har ihvertfall fått en ny favorittblogg♥

-Oda
Have a nice day


God morgen! Det ble en ganske så sen frokost på meg i dag, ettersom jeg sov til langt på dag. Jeg elsker å kunne sove så lenge jeg vil uten om å bli vekket av en irriterende telefonalarm. Det er det som er så herlig med sommerferie! Selv om det går mye av dagen før jeg i det hele tatt rekker å gjøre noe, er det også godt iblant. ♥

Mine planer i dag er at jeg skal få ryddet ut bagen min etter en uke på tur. Det er egentlig det eneste måle jeg har med dagen, Haha..

Hva skal du i dag? 

-Oda
Outfit

DAY Birger et Mikkelsen SIGN GWENETH Shopping bag sort /
Winter Armbånd, Gull /
Marc By Marc Jacobs Solbriller gold black /
Polo Valeria /
Princesse tam.tam BELLE ARMATURE TriangelBH blanc rose /
Jakke Mock Light /
Nike Sportswear AIR MAX 1 Joggesko dark grey/black/white /
Jeans Skin 5 LT
(annonselenket) 
 
Hva syntes du?
-OdaTilbake

Heisann! Natt til mandag kom jeg hjem fra Sverige, hvor jeg har vært på båttur med familien. Det har vært dårlig med nett rund der vi var, og da jeg kom hjem ville ikke nettet her hjemme virke heller, så det var ikke bare lett å få blogget. Heldigvis har jeg fått ringt å ordnet det nå♥

 

I dag skal jeg utnytte tiden jeg har før jeg må på jobb senere på dagen. Det er ikke alltid like gøy å jobbe, men 6 dager igjen på jobb før jeg har fri igjen. Det blir deilig, selv om det ikke er så lenge før skolen starter på igjen.. Flere som gruer seg til å starte på skolen igjen? For min del er det mye press på det siste året mitt på vgs. Det er da jeg må prestere og gjøre mitt beste, noe som krever mye av en.

Uansett, ha en fin dag! Blogges senere♥

-Oda

Design laget av Julie Viktoria
hits