odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

God morgen!

Som sikkert de fleste vet sluttet ferien i dag, men ikke for meg. Vi har nemlig planleggingsdag! Det ble en veldig sen frokost på meg i dag, da jeg sov helt til klokken ett. Det er så utrolig deilig. Jeg våknet og hadde hele huset for meg selv, noe jeg liker veldig godt. Jeg kan gjøre akkurat det som passer meg, når jeg vil. Så jeg sto opp, kastet på meg en stor t-skjorte og gikk ned for å lage meg noen egg. Nam♥ ♥ 

Nå sitter jeg her god og mett, og tenker jeg burde prøve å få noe fornuftig ut av denne dagen også. Jeg tenkte jeg skulle ta noen antrekksbilder og vise dere mine siste innkjøp. Ha en fin dag!
Min påske

Det har blitt litt dårlig med blogging i påsken, derfor det har blitt litt stille her. Jeg har heller valgt å ta litt "fri" nå som jeg kan, siden det blir veldig mye fremover. For det første er det siste innspurt på skolen og det er russetid. Det kommer til å kreve mye, så jeg bestemte meg for å legg bort alt i ferien. MEN nå er jeg tilbake! 

Dette er en liten oppsummering av min påske:

♥ Jeg startet påsken med noen fine dager her hjemme 

♥ Jeg har hatt klessalg ♥ Jeg har vært i Sverige med kjæresten et par netter. Det var utrolig koselig. Vi hadde blant annet en utflukt til en øy, hvor vi grillet og koste oss. 

 

♥ Jeg har vært på rulling med bussen vårHåper alle har hatt en fin påske og kost seg masse! 

Hva har du gjort? 💝 

  
Jeg har åpen butikk nå på lørdag!

Som de fleste fikk med seg åpnet jeg min egen pop-up shop forrige lørdag, hvor jeg solgte unna en del klær. Siden jeg fortsatt har så mye klær igjen, har jeg fått lov til å holde åpent en lørdag til. Det vil fortsatt være på Peder Balke-senteret på Kapp. Det er et utrolig koselig sted, så alle burde ta seg en tur. Jeg har også igjen masse fint, som nå skal bort. Prisene er fortsatt latterlig lave, så her er det bare å smelle til 😋 Jeg har åpent kl. 11-16!  
FÅ RABATT PÅ SUPERFINT BADETØY

(ANNONSE)

I samarbeid med @elsaandrose gir jeg dere 15% OFF på alt av badetøy fra Elsaandrose.com! Det har utrolig mye fint badetøy, i flere forskjellige stiler. Jeg elsker badedraktene derfra, de ser bare superbra ut! Om du bestiller nå, vil du få 15 % rabatt om du bruker koden "ODAFLOGUM15" i kassen. Ta en titt! ♡


 

HER FINNER DERE BADETØYET♥


 

 
Jeg vil ha ferie

Jeg kjenner jeg er veldig klar for en ferie nå. Det har gått i ett i en lang periode, så nå trenger jeg litt fri! Jeg har faktisk ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til å kunne starte å leve livet mitt, uten å være bundet til noe skole. Det tror jeg blir det beste!

Nå må jeg nok legge meg, om jeg skal komme meg opp i morgen. Heldigvis bare 2 dager til påskeferie 😍

Night, sov godt!
Videoblogg?

Tenkte jeg skulle få til å spille inn en videoblogg, med svar på spørsmålene dere har sendt inn! Jeg er ikke verdensmester på dette akkurat, så det kan bli spennende. I tillegg synes jeg det er ganske så kleint å se meg selv snakke på video, men det får bare gå bra. Haha! Gled dere 🙊 ♥

🙀🙀

Nå skal jeg gå å lage meg litt mat, før jeg sulter ihjel. Vi snakkes!
 
Hvordan har ting gått?

Heisann! Tenkte jeg skulle stikke innom for å oppdatere dere litt. Akkurat nå ligger jeg godt plassert i sengen. Formen er ikke akkurat på topp, føler meg helt død. Jeg kjenner det har vært utrolig mye som jeg har måttet gjøre den siste tiden, og rett og slett slitt meg helt ut. Jeg har en tendens til bli syk om jeg presser meg selv for hard. Og nettopp dette tror jeg har skjedd nå.. :(

Både skole og alt styret rundt det å faktisk åpne en "butikk", har vært veldig mye jobb. Jeg var ikke forberedt på at det skulle bli så hardt.. Men da har jeg lært til neste gang.

Bildene av selve butikken vil komme senere. Kanskje jeg legger med en liten video også 😘

Sov god!

Design laget av Julie Viktoria
hits