odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Noen smakebiter av hva jeg selger

Da er jeg godt i gang med inredningen i butikken. Det har vært ekstremt mye å pakke ned, men nå er det ikke lenge før alt står klart. Tror resultatet blir veldig fint, og håper på å se mange av dere der i morgen kl. 11 ♥ Det vil være klær til yngre og eldre jenter. Det er også noen veldig fine herreklær jeg har valgt å ta med. Så her er det masse å velge i. Prisene er også latterlig lave, men da satser jeg på å bli kvitt det meste  

Jeg tenkte å gi dere noen smakebiter på hva jeg selger, så kanskje enda fler har lyst til å ta turen. 🙀🙊ALT DETTE ER TIL SALGS!

Ses i morgen på Peder Balke-senteret ♥

 
POP-UP SHOP

🎊 💝 Lørdag 1/4 denne helgen åpner jeg min egen pop-up shop. Jeg kommer til å selge masse fine klær og noe annet tilbehør. Det vil være flere godbiter til en utrolig billig penge. Det meste vil være til under hundrelappen. Jeg har masse fint på lager, så det er bare å glede seg. Jeg har også fikset goodiebager til noen av de første kundene som kommer. I goodiebagene vil du finne flere bra produkter og mye annet spennende! Jeg har fått låne et eget lokale på Pederbalkesenteret på Kapp. Det er i samme bygg som en utrolig koselig café og et par andre butikker. Dere vil finne meg i 2. etasje. Betaling vil skje gjennom vipps eller kontant. Etterpå kan dere nyte et nydelig måltid eller en fantastisk kake i Caféen ♥ Jeg lover dere god stemning og hygge. 


 

Håper å se dere på lørdag! ♥

VELKOMMEN
 

 
Super salg på Nelly!


Kjole / lys kjole / genser / body / liten veske / hvite sneaker / blonde body / strikkegenser / bluse

Denne gangen er det kjempe masse fint! Ta en titt, dere finner salget her ♥

PS: I morgen avslører jeg overraskelsen 😋
Gårsdagens 
Fredag bby

God fredag folkens! Endelig er det helg ♥ Kvelden skal nytes, for i morgen er det rett på jobb. Jeg har jobbhelg denne helgen, derfor skal jeg utnytte denne fridagen. Jeg skal ut med venninnene mine, hvor vi skal kose oss masse. Det gleder jeg meg til. Jeg var foresten innom CC en tur etter skolen, og plukket med meg et par ting. Jeg kan vise dere antrekket senere i kveld.

Foresten så kommer jeg til å avsløre den spennende nyheten veldig snart, så det er bare å følge med. 🙊😘

God helg!

Hva skal du i helgen?

 
Dagens antrekk

 

Jakke fra zara, bukse her, bluse her, sko her ♥

Husk å still masse spørsmål til spørsmålsrunden min!


 
TB London

I juleferien var jeg i London med min bestevenninne. Vi valgte å dra i julen for å kunne oppleve de fine gatene og for å få en skikkelig julestemning. Vi valgte å ta en litt lenger weekend-tur, hvor vi var der nede i 4 dager. Vi var der mest for shopping og kos, så det ble ikke til at vi dro på så mye severdigheter. 


Likevel hadde vi en utrolig koselig tur. Dagene vår gikk som regel som dette: Vi våkner opp, går ned for å nyte en deilig frokost med en kopp engelsk te. Videre går vi opp på rommet igjen for å ordne og gjøre oss klare for dagen. Det står shopping på planen, så vi tar undergrunnen til Oxford. Vi går rundt i butikker og handler litt, før vi tar oss en pause på en koselig kafé. Vi blir sittende en god stud, da det går opp for oss hvor sliten man egentlig blir av å gå rundt i butikker. Vi fortsetter å traske rundt i gatene, før vi vender tilbake på hotelle. Vi tar en aldri så liten avslapping på rommet, og går over det vi har kravla med oss av ting. Senere er vi pyntet og klare for å gå ut å spise. Vi finner en koselig restaurant hvor vi bestille noe mat og godt drikke. Der blir vi sittende og skravle, før vi vender tilbake til hotellet. (Den ene kvelden ente vi opp på byen, noe som var gøy å oppleve. Det var ikke noe sykt uteliv der vi var, men det var noe annerledes enn i Norge ihvertfall.) Kvelden avslutter vi på hotellet, hvor vi sovner overraskende fort. En lang dag med shopping tar virkelig på 🙊


Ikke verdens beste kvalitet på disse bildene her, men det er da noe. Var ikke slik at jeg gikk rundt og bar på et kamera, det ble litt vanskelig..

Har du noen gang vært i London? Noe spesielt du vil anbefale, som man enten må se eller gjøre der?

♥ 
Spørsmålsrunde

Jeg tenkte det kunne vært fint med en aldri så liten spørsmålsrunde. Da får dere muligheten til å stille de spørsmålene dere lurer på, slik at dere kan bli bedre kjent med meg. Om det blir mange spørsmål, skal jeg vurdere å svare i en video. Så spør i vei ♥ 


Ha en fin dag! Vi blogges!💋
Restylane?

Det er mange som har stilt meg spørsmål om dette temaet, så nå tenkte jeg det var på tide å lage et innlegg om det..I ca et halvt år har flere og fler underet seg over om jeg har fylt inn noe i leppene mine. Det var en periode jeg nesten fikk daglige spørsmål om dette, da leppene mine var en del større enn normalt. Det har vært både positive og negative reaksjoner på dette. Noe begynte å finne på, og dele rykter som ikke var sanne. Noen var bare latterlig dumme, som sa jeg drakk flere liter melk om dagen for å få store lepper. Dette var noe jeg nesten bare måtte le av. Andre fant på at jeg sprøytet leppene mine fulle med restylane hver dag. Jeg mener derfor det begynte å bli på tide og oppklare dette en gang for alle. 

Jeg er en person som ikke syns noe om at mennesker velger å fikse på utseende sitt. Jeg mener alle får være som de er, og være stolte over det. Dessverre har det blitt mer "normalt" å fikse på utseende sitt. Det er liksom så enkelt. Mennesker ser en ting, og tenker at om de bare fikser den lille tingen vil alt bli bra. Ogsånn fortsetter det. Jeg tror ingen vil bli mer lykkelig av å endre på utseende sitt. Jeg tror derimot du kan bli mer usikker på deg selv. Du lærer deg aldri og like den du er og ditt naturlige utseende. Vi alle har noe vi ikke er like fornøyd med på kroppen, og sånn er det bare. Jeg mener at spessielt kjediser og bloggere har tatt alt for lett på det her. De har lagt seg under kniven, for og i håp komme ut igjen som "finere og lykkeligere mennesker". Det jeg har lagt merke til er at ingen av de har fått det de lette etter. De forteller om en usikker person, som trodde en eller to operasjoner ville gjøre alt bedre. Men som ikke hjalp i det hele tatt. Det er jo et levende bevis på at utseende endringer ikke er en positiv løsning. Det burde vise alle der ute at det å operere seg, er ingen løsning. Derfor mener jeg at vi må lære av deres feil. Opererte bloggere er ingen dårligere forbilder av den grunn, fordi de forteller oss at det ikke vil hjelpe. Jeg synes de kan ha like mye bra meninger og synspunkt, som andre. Det at de deler sin historie og er ærlige om det, kan faktisk hjelpe andre til å la være å gjøre det.

 Det er ingen som er helt perfekte. Se på meg. Leppene mine er ikke normale. Jeg skammer meg av og til over det. Noen ganger har jeg ikke turt å dra på skolen, fordi jeg har hatt så store lepper. Jeg var redd og ville ikke at noen skulle se meg sånn. Se at jeg ikke var så "pen". MEN - jeg har lært meg å leve med det. Etterhvert har jeg begynt å like det, jeg syns det liksom er meg. Jeg føler jeg har blitt tryggere på meg selv, og bryr meg mindre om hva andre synes og tenker om det. Javel, så liker ikke alle det. Noen mener sikkert jeg ser ut som en klovn, men da får de gjøre det da. Jeg er såpass trygg på meg selv, at det bryr jeg meg lite om. Selvfølgelig er det ikke pent å ha alt for store lepper, det synes ikke jeg heller. Du får ha de leppene du er født med, og om mine er store en dag og mindre en annen, får ikke jeg styrt det. Som dere sikkert allerede har forstått, har jeg altså IKKE tatt restylane. Jeg har en, kall det "sykdom" som gjør at leppene mine kan hovne opp om jeg spiser noe jeg ikke tåler, blir syk eller utslitt. Det er noe jeg har hatt helt siden jeg var liten, men det siste halve året forverret seg. Det er noe jeg ikke har opplevd som stas, men sånn er det bare. Er jo litt gøy hvor mye styr dette har laget, men da vet dere det. Håper nå folk kan slutte å spekulere og lage seg opp en mening om dette.. 

Vær trygg på deg selv og den du er, da kommer du langt!

♥ ♥

 
SALG - gjør deg noen kupp

(Annonselinker)


Blonde bh, nude kjole, jumpsuit 


Topp, sort genser, skjørt 


Hvit toppchoker, bluse


Genser one sleeve, topp, lang kjole

Hva synes du?
Noe spennende på gang!

Hvordan her helgen deres vært? Bra, I hope! Jeg har hatt en kjempefin helg. Typen og jeg har blant annet pusset opp et rom. Det var veldig gøy, og resultatet ble kjempe stilig. Har dessverre ingen bra bilder, men kanskje jeg kan vise dere senere. I dag har jeg brukt tiden på skole. Jeg har en fremføring til i morgen som måtte gjøres ferdig.

Tilbake til overskriften. Jeg har planlagt noe jeg tror blir utrolig gøy for både dere og meg. Det er ennå i startfasen, men jeg driver å ordener. Jeg vil fortelle dere mer senere, og når resten er klart. Wii, jeg gleder meg ♥

Håper dere er like spente som meg!  Vi blogges 😘

 
Jeg vil ha!


Her // her // her 


Her // her // her


Her // her // her


Her // Her // Her


Her // her // her

Noe som frister?
Outfits

Love love love


Hva syns du?
 
Jeg vil ha sommer

Heisann! Nå sitter jeg godt plantet i sofaen og ser på ulike vlogs på youtube. Jeg elsker å se på vlogs hvor folk reiser rundt i verden og filmer så mye fint. Det ser jo helt nydelig ut. Sitter å drømmer meg bort i videoene, og kjenner jeg gleder meg så til det er min tur til å kunne reise. Jeg tenker å reise mye rundt i friåret mitt. Det er da jeg har muligheten og den har jeg så absolutt tenkt til å utnytte. Jeg har ikke bestemt noe reiserute enda, men jeg har veldig lyst til å oppleve blant annet Bali, Thailand og Maldivene. ♥

Har du noen gang vært på en slik reise? Hvor anbefaler du å dra?


 
En liten update

Denne uken har jeg dessverre vært syk, og ikke hatt så mye overskudd til andre ting jeg vanligvis liker å gjøre. Heldigvis er jeg oppe å går igjen, så i helgen har det vært hæla i take. Vi har nemlig hatt slipp på bussen vår! Det var artig, så nå ser jeg veldig frem til feiring og russetid ♥♥

I morgen er det ny uke, og denne uken starter jeg med et helt nytt "prosjekt". Jeg har satt opp en kostholdsplan, med litt sunnere matvaner slik at jeg kan komme i form. Sammen med litt trening håper jeg på at dette blir bra. Det er ikke så veldig stram plan, men det er da noe. Jeg er ihvertfall spent på om jeg klarer å holde meg. Jeg er kjent for å være en liten søttrut, så dette kan bli en stor overgang for meg. Haha! Vi krysser fingrene, ønsk meg lykke til. Ha en fin mandag!

 

 
Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Denne uken har det vært så mye bra. Men jeg tror høydepunktet må være at jeg fikk vinterferie og kunne gjøre masse koselige ting. Blant annet kunne møte venninner, Oslo og spa ♥

Ukens nedtur: Egentlig kommer jeg ikke på noe som har vært veldig dårlig denne uken. Det har jo vært ferie og da er det vel sjeldent noe å være misfornøyd med. Om jeg skal si noe, må det være at ferien er over og det vil si fult kjør med prøver og drit.. 

Ukens flause: Haha, dette er et punkt jeg liker godt. Ofte når jeg leser andres blogger, får jeg meg en god latter ved dette punktet. Dette er også et punkt som passer meg ganske bra, fordi det skjer utrolig mye flaut i min verden. Det er ofte jeg klarer de rareste ting.. Selv om jeg ikke klarer å komme på noe for denne uken, har det helt sikkert skjedd noe. Jeg må derfor bare fortelle om min litt "vimsete" hendelse som skjedde for et par uker side.

Jeg var på vei til skolen, litt sent ute. Derfor var jeg ganske så stressa, så jeg prøver å forte meg litt til timen. Da jeg kommer utenfor klasserommet ser jeg at "klassen min" som jeg trodde det var, allerede har startet å se på film. Derfor går jeg forsiktig inn, det er litt mørkt så jeg blir stående en stund midt på gulvet, foran tv-sjermen for å se etter en ledig plass. Etter en pinlig liten stund ser jeg plutselig en venn av meg, som IKKE går i min klasse, sitte foran meg og holder på å le seg ihjel. Og der går det opp for meg at jeg er i feil klasserom.. og ja, alle bryter ut i latter. Jeg prøver forsiktig å si unnskyld, før jeg løper ut av klasserommet med en hysterisk latter. Også dere, ikke nok med det.. men samme uke noen dager senere skjer akkurat det samme igjen. MED DEN SAMME KLASSEN! Da hadde jeg til og med kommet meg helt bakerst i klasserommet og holdt på å sette meg, før jeg oppdager det og bare "Neiineiinei, ikke igjen!". Dere kan jo tro noen fikk seg en god latter. Snakk om å være vimsete. 

Ukens person: Det må bli kjæresten min denne gangen, som spanderte tur på meg. 

Neste ukes mål: Jeg har en plan om å komme meg på trening igjen, så neste ukes mål må være at jeg kommer meg tilbake på trening igjen. Det har jeg godt av nå!

Hva syns dere som slike innlegg, noe dere kunne likt å sett mer av? 
Bildene fra Oslo  

Har bare kamerabilder fra hotellet, siden jeg valgte å legge igjen kamerat når vi var ute i byen. Kanskje ikke så lett å se hvordan rommet vårt så ut men.. Det var veldig stilig og vi hadde en nydelig utsikt fra 31. etasje. Vi bodde på Radisson Blue ved aker brygge. Der koste vi oss masse, før vi på fredag tok turen til The Well. Det var utrolig avslappende og fint. Har ingen bilder derfra, siden det ikke var lov med noe kamera der inne. 

Her er også noen bilder jeg har knipset med telefonen♥Ikke den beste kvaliteten på disse bildene, men det får duge. Vi hadde uansett en fin helg i hovedstaden. I morgen er vel ferien over for de fleste. Jeg er så heldig å ha fri i morgen, i og med at vi har faguke. Det er litt digg å tenke på. Til dere andre som ikke er like heldige, lykke til på skolen i morgen. ♥

Håper dere likte innlegget! Vi blogges
OSLO

Da sitter vi på toget på vei til Oslo. Vi valgte å ta et tidlig tog innover for å få mest mulig ut av dagen. Det er strålende vær ute, så dette blir nok en nydelig dag. Vi skal først sjekke oss inn på hotellet, før vi tar turen ut i gatene. I dag skal vi bare ta dagen som den kommer, i og med at vi ikke har noe spesielt opplegg. Det blir nok noe shopping og restaurant besøk. Det blir koselig! ❤ 

Jeg oppdaterer dere senere. Snakkes!
6 ting dere ikke visste om meg

Med hjelp fra min gode venninne, skal vi finne noen morsomme og nye ting dere ikke visste om meg. 

- Vimsete! Jeg lever i min egen boble. Folk kan snakke til meg uten at jeg får med meg et ord av hva de sier. Jeg går meg bort og aner ikke hvor jeg er.   Retningssans er derfor ikke min sterkeste side ;-) 

- Ikke veldig flink til å spare. Pengene brenner fort i lommeboken, og da er det ikke lett å holde igjen om du finner noe du har veldig lyst på.. ups. 

- Tullete! Sitat Thea: "du er den fødte komiker". Haha, vet ikke om jeg er helt enig i det men.. Helt siden jeg var liten har jeg tullet mye. Har blant annet tatt masse videoer av meg selv med diverse utkledninger. Har også laget mye tull og moro med min lillesøster. Jeg er ikke den personen som tar meg mest høytidelig, og er derfor ikke så redd for å drite meg ut. 

- På fest er jeg alltid strømtom, noe som har endt i mange komiske situasjoner. Blant annet leteaksjon..  

- Jeg kan ikke min egen timeplan på skolen, og må ofte spørre venner om hvilke rom jeg skal i og når. 

- Før likte jeg godt å gå på skolen og gledet meg til å møte venner. Nå hater jeg skolen, og er så utrolig klart for å bli ferdig!!

- Jeg er en veldig omsorgsfull person. Prøver alltid å gjøre mitt beste for at alle skal få det bra. Noen ganger kan dette være en litt negativ ting for meg.. 


Håper dere likte innlegget. Om dette var noe dere vil se mer av, legg igjen en kommentar.

Nå skal jeg pakke ferdig, så er jeg good to go i morgen tidlig. Vi blogges ♥ 

Design laget av Julie Viktoria
hits