odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Bildedryss meg i dag

Hello babes! I dag har jeg tatt masse bilder til bloggen og kost meg med kjæresten. Vi har bestilt hotell og spa i Oslo, noe jeg gleder meg veldig til. Vi skal en hel dag på spa på The Well, så kose oss en natt i hovedstaden♥ ♥ Det tenker jeg blir bra! Vi drar på Torsdag, så da kan jeg vise dere hvordan vi har det.

Genseren jeg har på meg er fra Topshop, samme med buksen. (fint med en liten flekk på genseren, som jeg ikke så før jeg var ferdig med å ta alle bildene.. :) haha, typisk meg.) Uansett hva syns du? 
Vinterferien nytes

God morgen alle fine! ♥

Da har jeg inntatt frokosten med typen. Elsker å ha god tid om morgen og kunne lage en litt mer spennende frokost. Det er alltid kos. Gårsdagen endte jeg opp hos en venninne av meg. Vi laget middag sammen og koste oss med noen glass vin. Senere kom fler venner av oss, da ble det kortspill og alias. Vi hadde helt klart en veldig koselig kveld. Så deilig å kunne ha tid til litt annet enn skole også. 

I dag er jeg en smule redusert, ettersom det ble en ganske så sen kveld. Derfor har jeg ikke lagt noen store planer for dagen, haha (som vanlig.) Vi får se hva vi finner på. Uansett, ha en fin dag da dere. 

Forslag til noe spennende jeg kan gjøre i ferien?
Mine favoritter

Annonselinker 


her, her og herher, her og her


her, her og herher, her og her

 

Noe dere likte?

-Oda
Soon vinterferie


God torsdag dere. Håper dere har hatt en super morgen så langt, her er det strålende vær og god stemning! I dag har jeg ingen andre planer enn å øve til en historieprøve jeg har i morgen. Jeg har hatt så mange vurderinger den siste tide, så nå skal det bli godt med en skikkelig vinterferie. Det gleder jeg meg masse til ♥ Eneste jeg har planlagt så langt er en hyttetur med familien og ha en koselig kveld med venner hjemme hos meg. 


 
Avokado med salt og pepper på knekkebrød er virkelig noe å anbefale! Namm ♥

Flere som gleder seg til vinterferie til helgen? 

-Oda
 
Min bakgrunnHva syntes du? Ha en fin kveld♥

-Oda
JEG SELGER
Klærne er lite brukt, og har ingen synlige slitasjer. Størrelse og pris er oppgitt på bildene♥

 Ta kontakt på mail om du er interessert: Odaflogum@hotmail.com

-Oda
 
Happy Valentine!

Hei alle fine!

I dag er det valentines day og tid for å vise kjærlighet til hverandre. Jeg syntes denne dagen er utrolig koselig, og liker at vi kan bruke den til å feire og kos oss litt ekstra. Jeg har ingen stoore planer for kvelde, annet enn en koselig kinodate. Vi skal se Fifty shades darker, noe jeg gleder meg veldig til. Vi ender sikker opp med å finne på noe mer etter filmen også, vi får se. Tipper det blir bra jeg! Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og gjøre meg klar. 

Ønsker dere alle en fin Valentine! ♥ Blogges

Har du noen planer for kvelden? 

-Oda
God mandag

I dag har jeg friii ♥ Elsker disse fridagene vi får på skolen. I dag har jeg sovet så lenge jeg vil, og nå sitter jeg å inntar min frokost. Denne dagen skal jeg virkelig prøve å nyte, samtidig som jeg må få unnagjort litt arbeid. Jeg har en litt hektisk uke foran meg, men det skal gå bra. 


 

 

Ha en nydelig mandag dere!

 

Hva skal dere i dag? Flere som har fri?

-Oda

 

Design laget av Julie Viktoria
hits