odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Min sommerferie

Hei allesammen! Jeg håper dere har en fortsatt fin sommerferie. Jeg har vært mye bortreist, og har fortsatt igjen enda en uke i varme strøm å se frem til. Jeg har hatt en super ferie, hvor jeg har tilbrakt masse tid med venner, kjæreste og familie. Det er ikke lenge siden jeg kom hjem fra Kroatia, hvor jeg har vært en uke sammen med familien. Vi bodde i en leilighet rett ved havet, noe som var nydelig. Dagene gikk for det meste til sol, bading og restaurantbesøk. Temperaturen var utrolig høy der nede, de siste dagene viste gradestokken over 40 grader. 

Rett før familieturen til Kroatia, var jeg på kos med kjæresten. Vi hadde to utrolig fine uke, med unntak av jordskjelv.. Dette tenkte jeg å fortelle dere om i et annet innlegg.

Siste tur går til Mallorca sammen med tre andre venninner. Det ser jeg frem til og håper vi får en fin uke! I mellomtiden skal jeg jobbe en del, da det trengs penger i lommeboken😄 Det går fort unna nå som det er ferie, og da er det godt med litt jobbing mellom slagene. 

Jeg tenkte det var greit å oppdatere dere litt nå som det er veldig lenge siden jeg har blogget. Jeg håper på å kunne fortsette å blogge mer jevnt, men jeg kan ikke love noe før ferien er over. Nyt feriedagene folkens, så blogges vi ♥

 

hits