odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

TB London

I juleferien var jeg i London med min bestevenninne. Vi valgte å dra i julen for å kunne oppleve de fine gatene og for å få en skikkelig julestemning. Vi valgte å ta en litt lenger weekend-tur, hvor vi var der nede i 4 dager. Vi var der mest for shopping og kos, så det ble ikke til at vi dro på så mye severdigheter. 


Likevel hadde vi en utrolig koselig tur. Dagene vår gikk som regel som dette: Vi våkner opp, går ned for å nyte en deilig frokost med en kopp engelsk te. Videre går vi opp på rommet igjen for å ordne og gjøre oss klare for dagen. Det står shopping på planen, så vi tar undergrunnen til Oxford. Vi går rundt i butikker og handler litt, før vi tar oss en pause på en koselig kafé. Vi blir sittende en god stud, da det går opp for oss hvor sliten man egentlig blir av å gå rundt i butikker. Vi fortsetter å traske rundt i gatene, før vi vender tilbake på hotelle. Vi tar en aldri så liten avslapping på rommet, og går over det vi har kravla med oss av ting. Senere er vi pyntet og klare for å gå ut å spise. Vi finner en koselig restaurant hvor vi bestille noe mat og godt drikke. Der blir vi sittende og skravle, før vi vender tilbake til hotellet. (Den ene kvelden ente vi opp på byen, noe som var gøy å oppleve. Det var ikke noe sykt uteliv der vi var, men det var noe annerledes enn i Norge ihvertfall.) Kvelden avslutter vi på hotellet, hvor vi sovner overraskende fort. En lang dag med shopping tar virkelig på 🙊


Ikke verdens beste kvalitet på disse bildene her, men det er da noe. Var ikke slik at jeg gikk rundt og bar på et kamera, det ble litt vanskelig..

Har du noen gang vært i London? Noe spesielt du vil anbefale, som man enten må se eller gjøre der?

♥ 

hits