odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Restylane?

Det er mange som har stilt meg spørsmål om dette temaet, så nå tenkte jeg det var på tide å lage et innlegg om det..I ca et halvt år har flere og fler underet seg over om jeg har fylt inn noe i leppene mine. Det var en periode jeg nesten fikk daglige spørsmål om dette, da leppene mine var en del større enn normalt. Det har vært både positive og negative reaksjoner på dette. Noe begynte å finne på, og dele rykter som ikke var sanne. Noen var bare latterlig dumme, som sa jeg drakk flere liter melk om dagen for å få store lepper. Dette var noe jeg nesten bare måtte le av. Andre fant på at jeg sprøytet leppene mine fulle med restylane hver dag. Jeg mener derfor det begynte å bli på tide og oppklare dette en gang for alle. 

Jeg er en person som ikke syns noe om at mennesker velger å fikse på utseende sitt. Jeg mener alle får være som de er, og være stolte over det. Dessverre har det blitt mer "normalt" å fikse på utseende sitt. Det er liksom så enkelt. Mennesker ser en ting, og tenker at om de bare fikser den lille tingen vil alt bli bra. Ogsånn fortsetter det. Jeg tror ingen vil bli mer lykkelig av å endre på utseende sitt. Jeg tror derimot du kan bli mer usikker på deg selv. Du lærer deg aldri og like den du er og ditt naturlige utseende. Vi alle har noe vi ikke er like fornøyd med på kroppen, og sånn er det bare. Jeg mener at spessielt kjediser og bloggere har tatt alt for lett på det her. De har lagt seg under kniven, for og i håp komme ut igjen som "finere og lykkeligere mennesker". Det jeg har lagt merke til er at ingen av de har fått det de lette etter. De forteller om en usikker person, som trodde en eller to operasjoner ville gjøre alt bedre. Men som ikke hjalp i det hele tatt. Det er jo et levende bevis på at utseende endringer ikke er en positiv løsning. Det burde vise alle der ute at det å operere seg, er ingen løsning. Derfor mener jeg at vi må lære av deres feil. Opererte bloggere er ingen dårligere forbilder av den grunn, fordi de forteller oss at det ikke vil hjelpe. Jeg synes de kan ha like mye bra meninger og synspunkt, som andre. Det at de deler sin historie og er ærlige om det, kan faktisk hjelpe andre til å la være å gjøre det.

 Det er ingen som er helt perfekte. Se på meg. Leppene mine er ikke normale. Jeg skammer meg av og til over det. Noen ganger har jeg ikke turt å dra på skolen, fordi jeg har hatt så store lepper. Jeg var redd og ville ikke at noen skulle se meg sånn. Se at jeg ikke var så "pen". MEN - jeg har lært meg å leve med det. Etterhvert har jeg begynt å like det, jeg syns det liksom er meg. Jeg føler jeg har blitt tryggere på meg selv, og bryr meg mindre om hva andre synes og tenker om det. Javel, så liker ikke alle det. Noen mener sikkert jeg ser ut som en klovn, men da får de gjøre det da. Jeg er såpass trygg på meg selv, at det bryr jeg meg lite om. Selvfølgelig er det ikke pent å ha alt for store lepper, det synes ikke jeg heller. Du får ha de leppene du er født med, og om mine er store en dag og mindre en annen, får ikke jeg styrt det. Som dere sikkert allerede har forstått, har jeg altså IKKE tatt restylane. Jeg har en, kall det "sykdom" som gjør at leppene mine kan hovne opp om jeg spiser noe jeg ikke tåler, blir syk eller utslitt. Det er noe jeg har hatt helt siden jeg var liten, men det siste halve året forverret seg. Det er noe jeg ikke har opplevd som stas, men sånn er det bare. Er jo litt gøy hvor mye styr dette har laget, men da vet dere det. Håper nå folk kan slutte å spekulere og lage seg opp en mening om dette.. 

Vær trygg på deg selv og den du er, da kommer du langt!

♥ ♥

 

hits