odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Uken som gikk

Ukens høydepunkt: Denne uken har det vært så mye bra. Men jeg tror høydepunktet må være at jeg fikk vinterferie og kunne gjøre masse koselige ting. Blant annet kunne møte venninner, Oslo og spa ♥

Ukens nedtur: Egentlig kommer jeg ikke på noe som har vært veldig dårlig denne uken. Det har jo vært ferie og da er det vel sjeldent noe å være misfornøyd med. Om jeg skal si noe, må det være at ferien er over og det vil si fult kjør med prøver og drit.. 

Ukens flause: Haha, dette er et punkt jeg liker godt. Ofte når jeg leser andres blogger, får jeg meg en god latter ved dette punktet. Dette er også et punkt som passer meg ganske bra, fordi det skjer utrolig mye flaut i min verden. Det er ofte jeg klarer de rareste ting.. Selv om jeg ikke klarer å komme på noe for denne uken, har det helt sikkert skjedd noe. Jeg må derfor bare fortelle om min litt "vimsete" hendelse som skjedde for et par uker side.

Jeg var på vei til skolen, litt sent ute. Derfor var jeg ganske så stressa, så jeg prøver å forte meg litt til timen. Da jeg kommer utenfor klasserommet ser jeg at "klassen min" som jeg trodde det var, allerede har startet å se på film. Derfor går jeg forsiktig inn, det er litt mørkt så jeg blir stående en stund midt på gulvet, foran tv-sjermen for å se etter en ledig plass. Etter en pinlig liten stund ser jeg plutselig en venn av meg, som IKKE går i min klasse, sitte foran meg og holder på å le seg ihjel. Og der går det opp for meg at jeg er i feil klasserom.. og ja, alle bryter ut i latter. Jeg prøver forsiktig å si unnskyld, før jeg løper ut av klasserommet med en hysterisk latter. Også dere, ikke nok med det.. men samme uke noen dager senere skjer akkurat det samme igjen. MED DEN SAMME KLASSEN! Da hadde jeg til og med kommet meg helt bakerst i klasserommet og holdt på å sette meg, før jeg oppdager det og bare "Neiineiinei, ikke igjen!". Dere kan jo tro noen fikk seg en god latter. Snakk om å være vimsete. 

Ukens person: Det må bli kjæresten min denne gangen, som spanderte tur på meg. 

Neste ukes mål: Jeg har en plan om å komme meg på trening igjen, så neste ukes mål må være at jeg kommer meg tilbake på trening igjen. Det har jeg godt av nå!

Hva syns dere som slike innlegg, noe dere kunne likt å sett mer av? 

hits