odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

6 ting dere ikke visste om meg

Med hjelp fra min gode venninne, skal vi finne noen morsomme og nye ting dere ikke visste om meg. 

- Vimsete! Jeg lever i min egen boble. Folk kan snakke til meg uten at jeg får med meg et ord av hva de sier. Jeg går meg bort og aner ikke hvor jeg er.   Retningssans er derfor ikke min sterkeste side ;-) 

- Ikke veldig flink til å spare. Pengene brenner fort i lommeboken, og da er det ikke lett å holde igjen om du finner noe du har veldig lyst på.. ups. 

- Tullete! Sitat Thea: "du er den fødte komiker". Haha, vet ikke om jeg er helt enig i det men.. Helt siden jeg var liten har jeg tullet mye. Har blant annet tatt masse videoer av meg selv med diverse utkledninger. Har også laget mye tull og moro med min lillesøster. Jeg er ikke den personen som tar meg mest høytidelig, og er derfor ikke så redd for å drite meg ut. 

- På fest er jeg alltid strømtom, noe som har endt i mange komiske situasjoner. Blant annet leteaksjon..  

- Jeg kan ikke min egen timeplan på skolen, og må ofte spørre venner om hvilke rom jeg skal i og når. 

- Før likte jeg godt å gå på skolen og gledet meg til å møte venner. Nå hater jeg skolen, og er så utrolig klart for å bli ferdig!!

- Jeg er en veldig omsorgsfull person. Prøver alltid å gjøre mitt beste for at alle skal få det bra. Noen ganger kan dette være en litt negativ ting for meg.. 


Håper dere likte innlegget. Om dette var noe dere vil se mer av, legg igjen en kommentar.

Nå skal jeg pakke ferdig, så er jeg good to go i morgen tidlig. Vi blogges ♥ 

hits