odaflogum - Design by Julie Viktoria
Design by Julie Viktoria Design by Julie Viktoria

Uken som har gått

♥ Ukens opptur må absolutt være helgen. Jeg elsker helg og bare kunne gjøre akkurat det jeg vil. Jeg har kost meg masse og fått ladet opp til en ny uke. 

♥ Ukens nedtur: Det må være at jeg klarte å knuse skole pc`n min med alle notatene min på, slik at jeg må vente en uke før jeg får den tilbake.. :( Rip. ♥ Ukens craving: Åh, det må være smash. Jeg elsker det! Er så digg når helgen kommer å det endelig er lov å ta frem en pose. 

♥ Ukens flause: Da vi hadde rosa dag på skolen, for å støtte brystkreft og jeg kom på skolen i rosa morgenkåpe. Jeg kommer inn i kantina og ser alle ha på vanlig klær, og jeg begynner å tenke "hva er det jeg driver med, er det ikke i dag det er?". Ikke alle som hadde tatt det like seriøst da, for å si det sånn. Haha. Men gøy likevel. Kan ikke alltid ta seg selv så høytidelig ;-)


Klar for skolen iført rosa morgenkåpe og sko <3

♥ Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på det at jeg stresser så mye over alt. Jeg tenker mye negative tanker, som jeg ha funnet ut at jeg må snu til det positive. Jeg må stole på meg selv og at ting vil gå bra. Jeg vil klare meg, og det vil gå bra med meg også til slutt. Hva syntes dere om slike innlegg? Fint med litt tilbakemeldinger, og kom gjerne med ønsker til hva du vil se mer av her :-) 

Håper dere har hatt en fin uke! Klem

-Oda

hits